Hirsikalusteet Kortesjärvi ja Kauhavan alue.

Hirsikalusteet Kortesjärveltä – laadukasta kotimaista käsityötä

Pyydä tarjous!

Valmistamme aikaa ja säätä kestävät hirsikalusteet Kortesjärvellä. Kaikki tuotteemme valmistetaan kotimaisista raaka-aineista, joko puusta tai hirrestä. Hirsikalustevalikoimastamme löydät muun muassa pihakeinuja lapsille sekä erilaisia puutarhakalusteita. Valmistamme pyynnöstä pihakeinuja myös aikuisille mitoitettuina. 

Tilaa Jääkärihirsi Oy:ltä yksilölliset ja taatusti kestävät pihakalusteet jo tänään!

Pihakeinut, puutarhakalusteet ja hirsikalusteet

Täältä löydät uutuustuotteemme! Komean lasten pihakeinun tai hirrestä valmistetut puutarhakalusteet saat valmiiksi asennettuina 200 kilometrin säteellä Kauhavasta. Jokainen tuote valmistetaan laadukkaasta kotimaisesta puusta tai hirrestä. Näin tuote kestää käyttöä takuulla ympäri vuoden. 


Näyttävät ja makusi mukaiset pihakalusteet teemme mittatilaustyönä. Näin varmistamme, että saat pihallesi varmasti juuri haluamasi penkit, pöydät ja muut kalusteet. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja kerro toiveistasi, me toteutamme ne käytännössä!

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta tai lisätietoja palveluistamme. Tuotteet löydät alta, hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Lasten keinu

Lasten keinu on hauska ja käytännöllinen yksityiskohta pihallesi. Se soveltuu erinomaisesti niin kodin kuin kesämökinkin pihamaalle.


Lasten keinut valmistamme aina kotimaisesta kestopuusta. Keinuun on saatavana myös katto. Voimme toimittaa keinun pihaasi myös aikuisten mallina.Puutarhakalusteet hirrestä

Valmistamamme hirsikalusteet soveltuvat loistavasti paitsi pihapiiriin myös erilaisille terasseille. Kun hoidat hirsikalusteitasi hyvin, kestävät ne aikaa sekä säätä vuosikausia.

Kaikki kalusteemme valmistetaan 70x150 höylähirrestä. Saat hirsikalusteet joko värillisinä tai ilman väriä, täysin oman makusi mukaisesti räätälöityinä.


Ota yhteyttä ja aloitetaan pihakalusteidesi suunnittelu jo tänään! Persoonallinen ja laadukas puutarhakaluste on käytössä miellyttävä ja näyttävä elementti pihassasi.

Tutustu tuotteisiimme myös verkkokaupassamme!