Pihakoristeet Kortesjärvellä.

Pihakoristeet Kortesjärveltä – mittatilaustyönä puusta rakennettuna

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Jääkärihirsi Oy valmistaa puusta rakennetut pihakoristeet mittatilaustyönä Kortesjärvellä. Teemme yksilölliset maitolaiturit, postilaatikkotelineet ja roskakatokset toiveittesi mukaan. Käytämme töissämme pääasiassa kotimaisia raaka-aineita.

Tilaa meiltä koristeet pihasi piristykseksi!

Maitolaiturit, postilaatikkotelineet ja roskakatokset

Haaveiletko tunnelmallisesta maitolaiturista tai koristekaivosta? Kaipaako naapurustosi kenties siistiä postilaatikkotelinettä? Jos tarvitset pihallesi tyylikkäitä koriste-elementtejä tai käytännöllisiä ratkaisuja, kuten postilaatikkoa tai katosta, tutustu valikoimaamme. 


Toimitamme vankat pihakoristeet 200 kilometrin säteellä
Kauhavalta. Saat kaikki ratkaisut valmiiksi pystytettyinä – nopeasti,
luotettavasti ja kestävästi. Käytämme pihakoristeissa kotimaisia materiaaleja ja raaka-aineita. Kotimaisesta puusta ja hirrestä valmistetut koriste-elementit kestävät sekä aikaa että sään vaihteluita.


Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio tai tilaa jo tuote. Tuotteet löydät alta, hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Maitolaituri

Vanhan ajan maitolaiturit ovat pala suomalaista identiteettiä. Me valmistamme maitolaitureita käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laiturit valmistetaan paneelista aidon näköisinä. Kysy lisätietoja maitolaitureista soittamalla.


Kuvassa puuvalmis koristelaituri palahuopakatteella. 

Postilaatikkoteline

Postilaatikkoteline elävöittää talon julkisivua. Telineet saat valmiiksi maalattuna haluamallasi värillä. Laatikot kuuluvat toimitukseen, kuten myös jalustat.


Koristekaivo

Koristekaivolla piristät pihan yleisilmettä. Yksilölliset kaivot valmistetaan sopiviksi 80–100 cm kaivon renkaan päälle laitettaviksi. Kaivot ovat valmiiksi koottuja ja maalattuja.


Roskalaatikkokatos

Roskalaatikkokatos on paitsi kätevä myös siisti ja tuo pihapiiriin ryhtiä. Valmistamme katokset niin yhdelle kuin useammallekin laatikolle, ovellisena tai ilman ovea. Toimitamme katoksia myös maalattuna.


Hiekkalaatikot

Valmistamme hiekkalaatikoita perheen pienimpiä ilahduttamaan. Laatikot on saatavina kulmikkaina tai neliön mallisina, kotimaisesta kestopuusta valmistettuina. Hiekkalaatikot on saatavina myös asiakkaan haluamilla mitoilla.